Welkom bij Heidi Masseert

Wie ben ik?

Mijn naam is Heidi. Ik ben orthopedagoog, masseuse en heb mijn eigen praktijk Heidi Masseert in Zeist. 

Binnen de Geestelijke Gezondheidszorg Kind & Jeugd, heb ik 21 jaar voornamelijk als ambulant gezinsbegeleider en ouderbegeleider gewerkt. Dit heb ik met veel passie en plezier gedaan. Op zoek naar een rustpunt in mijn leven, begon ik met het volgen van Do-In Yoga. Dit bracht meer balans in mijn leven. Ik raakte geïnspireerd naar wat er achter deze Yoga vorm zit: de Preventieve Oosterse Geneeswijze Shiatsu. Dit sprak mij zo aan dat ik de 4-jarige opleiding ben gaan volgen. Dit avontuur begon in 2004.

In mijn eigen massagepraktijk die ik, naast mijn werk binnen de GGZ, tot 2016 in Den Haag heb gehad, heb ik veel mensen kunnen helpen bij fysieke dan wel psychische klachten: stress, overspannenheid, rugproblematiek, pijnverlichting bij zwangerschap en mentale onrust. Daarnaast heb ik bij verschillende bedrijven stoelmassage gegeven. 

In 2016 ben ik met mijn man en zoontje naar Zeist verhuisd en daar van een tweede prachtige blije zoon bevallen. In 2018 ben ik gestopt met mijn werk binnen de GGZ en in 2019 ben ik gestart met mijn massagepraktijk Heidi MasseertIn het afgelopen jaar is er voor bijna iedereen wel iets veranderd in zijn/haar leven i.v.m. het coronavirus. Zo heb ik de keuze gemaakt om naast het masseren, part-time weer mijn oude vakgebied binnen de kind-ouder hulpverlening op te zoeken. 

Mijn kennis en ervaring pas ik toe binnen Heidi Masseert. Ik doe dit met groot plezier. Daarnaast geniet ik van mijn gezin, vrienden en familie en ben ik een echt buitenmens.

Ik hoop tot ziens! Heidi

portret statisch