Ontspanningsmassage in Zeist

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage wordt ook wel klassieke massage genoemd en is de meest voorkomende massagetherapie uit het Westen. Bij deze massage staan ontspanning en een moment van rust centraal. Even een moment voor jezelf waarin je letterlijk even niets moet. De klassieke massage is dan ook gericht op het behandelen van lichamelijke klachten en/of mentale onrust. Veel mensen ervaren lichamelijke stress. Dit kan voortkomen uit een (te lange) drukke tijd of door emotionele zware gebeurtenissen. Een ontspanningsmassage brengt lichaam en geest weer in balans.

Hoe werkt een ontspanningsmassage?

De verschillende technieken met handgrepen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van spieren. Hierdoor worden de spieren weer soepel. Een massage zorgt er ook voor dat dit een tijd zo blijft. Door de aanraking tijdens een massage worden bepaalde hormonen aangemaakt. De bekendste hormonen zijn oxytocine, ook wel het knuffelhormoon genoemd, en serotonine, het gelukshormoon. Tijdens de massage daalt ook het stresshormoon, waardoor je meer gaat ontspannen. Door de fysieke ontspanning ontstaat er ook weer meer rust in het hoofd (of visa versa). Hierdoor is er weer evenwicht in het beleven van wat je voelt en denkt. Vaak merk je dit al tijdens de massage. Je gaat rustiger en dieper ademen. Wist je dat als je regelmatig een ontspanningsmassage doet, je preventief werkt aan een gezond lichaam en gezonde geest?

Voor wie is ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage is voor iedereen, van jong tot oud. Wil je een heerlijk moment voor jezelf? Ontspanning ervaren in het hele lichaam? Of heb lichamelijke klachten? Een ontspanningsmassage biedt uitkomst.

Waar is ontspanningsmassage goed voor?

Een massage om te ontspannen helpt bij de volgende klachten:

Wat kost een massage bij Heidi Masseert in Zeist?

Een massage bij Heidi Masseert duurt 60 of 80 minuten. Voor een massage van 60 minuten betaal je € 49. Voor een massage van 80 minuten betaal je € 64

Hoe gaat een massage bij Heidi Masseert in z’n werk?

Je komt lekker langs op de massagepraktijk Heidi Masseert in Zeist. Eerst doen we een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we waar je behoefte aan hebt en waar je eventueel last hebt. Hierna volgt een heerlijke massage van 60 of 80 minuten. Wij gebruiken alleen 100% essentiële (geur)olie. Je kiest zelf waarmee je tijdens de massage gemasseerd wilt worden. Heb je nog vragen over de massage van Heidi Masseert? Neem dan gerust contact met mij op.